Qui som?

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Junts per Palau-solità i Plegamans és un grup de ciutadans del poble que vol ser una alternativa política per presentar-se a les pròximes eleccions municipals. Els impulsors de la idea, un grup de palauencs de diversa adscripció política, volen obrir la proposta a la participació i el debat de tots els ciutadans de la vila.

L’objectiu és canviar la forma de gestió municipal que s’ha fet durant els darrers anys, fugint d’enfrontaments i bloquejos partidistes i enfocant la gestió cap a criteris d’eficiència, sostenibilitat, rendibilitat i afectació ciutadana. Donar valor a les idees, vinguin d’on vinguin, i impulsar la participació de la gent en tots els àmbits més enllà de l’acció puntual de les eleccions. Es tracta d’un projecte obert, que s’ha gestat durant els darrers dos anys, i ara que s’acosten les eleccions municipals ha arribat el moment de concretar el debat i convertir-lo en acció de govern. Entre totes aquelles persones que tinguin interès a participar de la iniciativa s’establiran grups de treball per concretar les propostes d’acció política que conformaran el programa electoral del grup, així com l’elecció dels representants que es presentaran a la llista electoral.

Si t’interessa el projecte, tens idees per millorar el poble o simplement ganes de participar en un projecte enfocat a llarg termini per fer de la nostra vila un exemple de progrés, cohesió i convivència cívica, apuntat als nostres grups de treball. Envia un correu a juntsperpalau@gmail.com i ens possarem en contacte amb tu per explicar-te com sumar esforços .