Per què la Laura Navarro?

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Junts per Palau ha seleccionat Laura Navarro com la persona que encapçalarà la llista de candidats que aquest grup presentarà a les pròximes eleccions municipals, el maig del 2019. El grup de persones de Palau-solità i Plegamans  que el març es va presentar amb intenció de canviar la gestió municipal arrenca així la seva fase de promoció i de consulta a la ciutadania. Laura Navarro, actual regidora del nostre consistori, compta ja amb experiència en l’àmbit de la política local. “Em fa tanta il·lusió com respecte aquest repte”, va declarar un cop acabada la reunió en què va ser seleccionada per part dels actuals membres de Junts per Palau. Laura va explicar que la seva voluntat és ser “una més del grup, la que té el nom en primer lloc, sí, però tots junts fent equip cohesionat”. “Ara toca posar-se a treballar, parlar i escoltar la gent del poble per saber què necessitem realment a Palau, com podem fer créixer i millorar el poble”, va etzibar als seus companys un cop acabada la reunió.

La candidata a l’alcaldia va explicar que Junts per Palau iniciarà ara una ronda de contactes amb institucions, associacions i entitats que dinamitzen la vida quotidiana de Palau. La intenció és doble: recollir les demandes de servei i atenció d’aquestes institucions, d’una banda; i de l’altra, oferir a tothom la possibilitat de formar part de Junts per Palau de cara a les eleccions del maig proper. Laura Navarro és el primer nom d’una candidatura que pretén ser el màxim de representativa possible i on hi cap tothom que s’avingui a treballar en la direcció i amb les directrius definides pel grup.

Junts per Palau es marca com a objectiu canviar la forma de gestió municipal que s’ha fet durant els darrers anys. Tot i que és difícil, Junts per Palau aposta per fugir dels enfrontaments partidistes i fa una crida a la resta de formacions d’independentistes a sumar esforços. Junts per Palau està obert, segons la mateixa Laura Navarro “a mantenir converses amb altres formacions per trobar propostes conjuntes, estem oberts a tothom”. Un cop feta aquesta ronda de trobades amb la ciutadania, Junts per Palau elaborarà el seu programa i anirà conformant, amb nous noms, la llista amb la que concorrerà a les eleccions.
Laura Navarro Laura Navarro Ceballos és nascuda a Palau-solità i Plegamans, el 1976, està casada i té dues filles. Després de treballar en una empresa familiar va decidir obrir el seu propi negoci en el poble. Va acabar deixant el petit comerç, però aquella experiència li va servir per posar-se al capdavant de la regidoria d’Empresa i Comerç el maig del 2015 fins a l’octubre del 2017, quan va passar a l’oposició municipal per desavinences en la gestió posterior als fets de l’1 d’octubre. Participa activament en diverses entitats culturals del poble: Colla de Ball de Gitanes, de grallers, Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga i Hoquei Club Palau, entra d’altres.

Pinxo per la igualtat 21