Tonyi García

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Tonyi García, especialista en estratègies de màrqueting i comunicació.
La meva passió és fer créixer els projectes o negocis, m’encanta conèixer gent nova i agafar el millor de cadascun, per mi cada persona m’aporta quelcom que m’enriqueix, la gent de comunicació som com esponges. I confesso tenir un defecte: no puc estar sense que el coco en rutlli.
Fins fa poc, Palau-solità i Plegamans per mi era el lloc per relaxar-me abans d’anar a dormir després d’un intens dia, ara l’estic descobrint i m’agrada molt la vila i la seva gent.

Què em motiva, perquè em presento?
La principal motivació per presentar-me és que penso que puc ajudar a aquest grup a portar a terme els projectes; la segona és les persones que el formen, persones que s’estimen Palau, que tenen ganes de canviar la forma de fer política de l’Ajuntament per tal que sigui més participativa i que volen escoltar al poble, sense caure en interessos partidistes.

Per què amb aquest grup?
Perquè és un grup transversal, per les ganes i la il·lusió que hi posen, i perquè Juntsxpalau practica una escolta activa del Poble.
Pel seu tarannà, Juntsxpalau sempre ha tingut com a premissa fer un programa pel i amb el poble, i així ho està fent, preguntant a entitats, recollint les necessitats dels veïns de cada barri amb la pissarra i molta il·lusió s’ha anat configurant un programa al qual li posarem molt empeny per portar-lo a terme.

Què puc aportar/fer pel poble?
Puc aportar una llarga trajectòria en l’empresa privada, moltes ganes de treballar pel poble, per millorar el seu teixit emprenedor i empresarial, millorar la comunicació bidireccional Ciutadà-Ajuntament i viceversa i ajudar a fer realitat els projectes que entre tots haurem dissenyat per un millor Palau-solità i Plegamans.