Tere Castillo

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Soc Teresa Castillo o Tere, com em diu la gent que em coneix bé. Sóc una dona lluitadora, advocada i mare de dos fills. Em defineixo com a lluitadora perquè sempre m’ha motivat el fet de preservar i defensar els drets de totes les persones.

Per què em presento?
Per realitzar les tasques que em siguin encomanades des del nostre Ajuntament amb objectivitat, transparència i respectant sempre la normativa. Al mateix temps, considero essencial que les persones que treballin pel nostre municipi, ho facin des d´una posició propera i conciliadora.

Per què aquest grup?
Perquè crec en la bona política, feta a mida i en benefici de les persones. I JuntsxPalau segueix i respecta aquesta línia de treball.

Què puc aportar?
Sobretot moltes ganes de fer bé les coses, i temps per escoltar i atendre les necessitats de la gent de Palau-solità i Plegamans. També vull aportar el meu coneixement i experiència professional, amb l’objectiu de donar l’assessorament legal més adequat i proposar les millors solucions en cas de conflicte. Tot plegat seria la meva aportació a l’hora de construir un poble millor per a tothom.