Sheila Rubiella

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Soc Sheila Rubiella, tinc 37 anys, mare de dos nens i Advocada exercint des de fa 14 anys en àmbits Civil i Penal tant a nivell particular com d’ofici al Partit Judicial Sabadell-Cerdanyola.
M’agrada relacionar-me amb la gent, i aprendre de cada una de les persones amb les quals em trobo pel camí.
M’agrada Palau i la seva gent, vaig venir per amor i em va enamorar la gent de Palau.

Què em motiva, per què em presento?
Perquè som un grup de persones que estimem Palau, que tenim ganes de canviar el tarannà de l’Ajuntament per tal que sigui més dinàmic i cooperatiu amb la gent del poble.

Per què amb aquest grup?
Per les ganes, per la il·lusió, i perquè Juntsxpalau vol ser l’altaveu del
Poble. M’explico, a mi no m’agrada la política, però és cert, mai m’ha agradat que els polítics es moguessin pels seus interessos, sense tenir en compte els dels ciutadans.
No obstant, des de l’inici Juntsxpalau sempre ha tingut com a premissa fer un programa d’acord amb el que vol la gent del poble per Palau, i així s’ha fet, s’ha preguntat, s’ha recollit i s’ha plasmat en un programa que amb mota il·lusió ens encantaria executar.

Què puc aportar/fer pel poble?
Puc aportar ganes de treballar pel poble, per millorar les seves instal·lacions, per millorar la qualitat de vida de petits i grans, ganes de fer realitat els projectes, i d’aconseguir de mica en mica el poble que volem.