Quico Colindres

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
El meu nom és Francesc Colindres però tothom em coneix com a Quico. Sóc pare de dos fills, el Cesc i la Marta. Tot i que vaig néixer i créixer a Barcelona visc a Palau-Solità i Plegamans des de fa 23 anys i per res marxaria d’aquest poble que m’ha captivat des del primer dia. Sóc Comissari d’Avaries i treballo en el món de les assegurances des de fa 30 anys com a tècnic de grans sinistres.

Què em motiva, per què em presento?
Em presento perquè m’il·lusiona treballar amb gent i per la gent i aquest és un dels fonaments del grup de Junts per Palau-Solità i Plegamans. Em motiva fer créixer el poble en diferents àmbits com la cultura, l’educació, el benestar, l’esport, el comerç, el civisme, etcètera.

Per què amb aquest grup?
Perquè crec fermament en el grup, format per gent de diferents àmbits laborals i tots amb molt bona preparació, i en la seva capacitat de poder treballar pel poble i amb el poble amb transparència i fermesa.

Què puc aportar pel poble ?
Ganes de treballar i col·laborar per un bon projecte de futur pel poble, per convertir-lo en un punt de referència del qual els seus habitants ens sentim orgullosos. Penso que puc aportar un aire nou i lluitador per tirar el projecte del grup de Junts per Palau-Solità i Plegamans endavant.