Núria Llor

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Soc Núria Llor, tinc 50 anys, soc mare de 2 fills , visc a Palau-Solità i Plegamans des de fa 23 anys i em sento del poble des que vaig néixer ja que soc de Cal Tabaquet, sobrenom del meu avi que m’omple d’orgull i de satisfacció.
Doctora en Farmàcia, actualment soc Professora Agregada de la Universitat de Barcelona, concretament de la Secció de Química Terapèutica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Imparteixo classes al Grau de Farmàcia, co-dirigeixo Tesis Doctorals i recentment m’he incorporat al camp de la gestió universitària ocupant el càrrec de Directora del Departament de Farmacologia, Toxicologia i Química Terapèutica.

Per què amb aquest grup?
Si em presento a la llista de Junts per Palau-Solità i Plegamans és perquè crec en la transparència del grup, i perquè penso que la constant preocupació per fer partícips del seu projecte a tots els paluencs i palauenques fructificarà en fets reals que faran de Palau un poble millor. M’il·lusiona i engresca la manera de treballar, respectant i valorant totes les idees i comparteixo l’objectiu final de convertir Palau en un poble de referència respectuós amb el patrimoni, la cultura i el civisme.

Què em motiva/ què puc aportar?
Em motiva saber que Junts per Palau-Solità i Plegamans, igual que jo, creu en les persones, i per tant vull aportar idees, ganes de treballar, il·lusió i motivació per tirar el projecte endavant. Sempre amb la convicció de que es faran les coses ben fetes i de que es lluitarà per tal d’aconseguir els objectius proposats.