Jordi Pujol

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Jordi és el meu nom; cinquanta-un anys, casat, pare de dues filles meravelloses de les quals em sento molt orgullós. Fill de Sant Andreu del Palomar, abans de néixer, ja passava tots els caps de setmana, vacances i festes de guardar a Palau-solità i Plegamans i, des de l’any 1993, vaig fixar la meva residència habitual en aquest poble.
Estudis de Formació Professional de segon grau en química, treballo des dels disset anys en la indústria química, fa uns anys com a director tècnic de producte i laboratori i, des de fa quatre anys, com a director de qualitat.
M’agrada la lectura, la fotografia, la natura, la construcció de maquetes i ajudar els altres si creuen que els puc ser útil. Implicat en el món associatiu, actualment formo part de diverses entitats culturals del poble i de la junta de la Federació Catalana de Pessebristes.

Què em motiva, per què em presento?
Ben bé no ho sabria dir; suposo que les ganes d’acabar allò que l’octubre del 2017 va quedar estroncat, la biblioteca, el PAC i tants d’altres projectes que crec imprescindibles per un futur millor de la nostra vila. Vull contribuir a la felicitat de les persones que m’envolten, agrair tot allò que m’han donat en els moments difícils, potser sense adonar-se’n, i la millor manera, penso, és dedicar uns anys de la meva vida a servir la ciutadania del poble que m’acull; sense excepció, a tothom.

Per què amb aquest grup?
Perquè hi va haver un grup de persones que van creure en mi ara fa quatre anys per renovar l’espai polític que representaven, van ser valents, determinats i ens van deixar fer, ens van donar llibertat per mantenir aquesta regeneració, per fer-la encara més transversal, més oberta; aquest grup són persones del poble que tenen ganes de fer pel poble, però amb el poble. Fem-ho Junts! és el nexe d’unió.

Què puc aportar pel poble ?
Dedicació, esforç, treball, il·lusió, ganes, empenta, experiència, responsabilitat i honestedat, tot discretament, posant sempre en valor allò que fan els altres.