Inma Martínez

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
El meu nom és Inma Martínez, i tinc 40 anys. Tot i que vaig arribar al poble amb 4 anys, els meus primers records estan lligats a Palau i, per tant, m’agrada dir que vaig néixer aquí. Estic feliçment casada, tinc 4 fills i treballo als serveis jurídics d’un institut de recerca tecnològica i agroalimentària.
M’agrada passejar amb el meu marit i el nostre gos per els diferents camins rurals que tenim al nostre municipi i gaudir amb la família de les festes i activitats que es realitzen durant l’any.

Què em motiva? Per què em presento?
Sempre m’ha acompanyat un esperit crític i poc conformista, i he tingut la necessitat d’intentar canviar les coses des de dintre. Que allò que no m’agrada no es quedi en una simple queixa, sinó aportar el meu granet de sorra i treballar per a millorar el que em resulta injust o desfavorable.

Per què amb aquest grup?
Perquè som un grup de gent que, a banda de les nostres idees polítiques volem treballar per al poble. M’agrada que s’escolti les necessitats de la gent, i Junts x Palau no ho podia fer millor! El seu programa electoral s’ha realitzat recollint les opinions dels veïns i veïnes de Palau. Qui millor que els qui vivim aquí per saber el que volem, el que necessitem, el que ens sobra o el que ens manca?

Què puc aportar/ fer per el poble?
Puc aportar una mirada crítica, compromís i experiència com a mare i dona treballadora. Ganes i il·lusió per fer feina i treballar per un canvi real en la dinàmica que ha acompanyat a l’Ajuntament fins ara. Treballar per Palau-solità i Plegamans escoltant el que realment vol i necessita el poble.