Antonio Izquierdo

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Antonio Izquierdo, llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i una llarga trajectòria professional en l’àrea internacional d’una prestigiosa multinacional catalana.
Actualment la meva passió és Catalunya. Enamorat d’aquest territori, petit en extensió però enorme en la seva riquesa cultural, patrimonial, econòmica i humana. Visc el procés com una gran esperança que necessito contribuir a fer realitat.
Palau-solità i Plegamans ha estat el gran i recent descobriment després de residir més de 27 anys. La dedicació al treball m’ha impedit gaudir de tot el que el nostre poble atresora en quant a vida associativa.

Què em motiva, per què em presento?
Crec que els grans reptes es comencen per a baix. La independència de Catalunya ho serà en la mesura que els nostres municipis es converteixin en la palanca de suport de la Generalitat en el gran repte que tenim per davant. Palau-solità i Plegamans no pot continuar sent un municipi sense govern independentista.
D’altra banda, existeix un gran marge de millora d’una gran quantitat de necessitats encara pendents i que requereixen de la implicació de tots i cadascun dels habitants del poble.

Per què amb aquest grup?
El meu acostament a JuntsxPsiP ha estat una cosa totalment natural. Ideològicament comparteixo plenament el seu decàleg fundacional i l’haver-me trobat amb persones totalment identificades amb el poble i professionalment molt capacitades i provinents de diferents sectors, em fan considerar que aquest és el millor equip per a tirar endavant un govern per a tots.

Què puc aportar pel poble?
En breu, les meves responsabilitats professionals es relaxaran i disposaré de temps per a col·laborar en tot allò que des del grup se’m sol·liciti. Penso que l’haver gestionat projectes importants en l’àmbit privat, pot ser un element que ajudi a accelerar la lentitud de l’Administració Pública.