Anna Ventura

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Soc l’Anna Ventura, tinc 65 anys i sóc veïna de Palau-sòlita i Plegamans, soc  palauenca d’adopció,  vaig néixer a Barcelona, però la meva vida quasi sempre ha  estat relacionada amb aquest poble. Fa 37 anys que visc aquí i no ho canviaria per res del món.

Què em motiva/per què em presento?
Perquè vull un canvi en el meu poble, perquè vull el millor pel meu poble i perquè crec que ara estem en un moment extraordinari on les coses poden canviar a tots nivells i vull que el meu poble formi part d’aquesta transformació i crec que la millor manera és posant cadascú de nosaltres un granet de sorra perquè tots junts aconseguim fer una muntanya que mai ningú pugui derruir.

Per què aquest grup?
Perquè jo mai he sigut política, però a partir de l’1 d´octubre  s’ha despertat en mi un sentiment de rebuig pel govern que ens vol oprimir. Aquest grup ha treballat molt per aconseguir una formació on  participi la gent del poble que vol treballar pel poble. Crec que aquest és el camí que hem de seguir perquè el nostre poble es beneficiï de tot el que la gent podem aportar en benefici de tots.

Què puc aportar/ fer pel poble?
Puc aportar el meu optimisme, el meu esforç en vetllar perquè el nostre govern faci les coses ben fetes amb total transparència i perquè els interessos i necessitats de tots els ciutadans tinguin un bon recorregut, objectius que  estic segura que entre tots aconseguirem.