Andrés Mondéjar

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Soc Andrés Mondéjar, pare de família nombrosa amb 3 petits  palauencs molt i molt divertits i des de fa ja uns 8 anys veí junt a la meva dona de PSiP, encara que amb vincles familiars i d’amistats des de fa ja molts anys … Parlant d’anys ja fa uns 20 anys (semblen molts, no? 😉) que em dedico a la gestió empresarial i més concretamenten el món del Màrqueting i la Comunicació en una gran multinacional tecnològica. Tinc dues grans passions professionals afegides al Màrqueting i la Comunicació son “la gestió i desenvolupament de les persones en els equips” i molt vinculat i vivint molt de prop tot el referent a la “Transformació Digital” i “Transformació Empresarial”.

Què em motiva, per què em presento?
Tot va començar un dia que estava compartint opinions amb una persona que ja pertanyia a l’equip, on estàvem compartint sobre diferents temes, i vam començar a veure els paral·lelismes sobre la nostra visió sobre determinats temes vinculats amb la gestió de l’ajuntament, de les persones, de l’educació , etc … i sobretot estàvem molt alineats amb el projecte de JxPSiP i les grans persones de l’equip que el formen i amb la seva preparació per a gestionar aquest projecte ….
…..I llavors, després de la pregunta de esta persona de ….et ve de gust?  Va arribar el moment de fer un pasendavant i fer Més i dir Menys per ajudar l’evolució i transformació del nostre poble.

Per què amb aquest grup?
Principalment per la visió que tenen de PSiP, per la transversalitat de l’equip, per l’honestedat i il·lusió que transmeten, i com no, per el tipus de projectes que defensen, projectes que principalment han estat impulsat pels propis veïns de PSiP els seus barris i amb una gran professionalitat han prioritzat  les persones de l’equip, un equip que maximitza una fórmula d’un gran amic meu, que sempre diu en les seves conferències, que els millors resultats arriben gràcies a aquesta fórmula R = (C + H) × A
En una senzilla fórmula, C és coneixement, H són les habilitats, i A és l’actitud, .(.(l’actitud sempremultiplica).). i a aquest equip no li falta de res de aquestaformula i molt menys actitud

Què puc aportar al poble ?
Tenint en comte el gran equip que ja es disposa , humilment espero poder aportar….Ganes de treballar, il·lusió i passió per les coses molt ben fetes i sobretot moltes hores de vol en “Direcció i Gestió Empresarial, Direcció projectes ètics de Màrqueting i Comunicació”, en Gestió d’equips i desenvolupament de Persones, en Gestió efectiva de Pressupostos, òbviament sempre amb focus posat en com millorar les Instal·lacions i serveis de PSiP, per millorar la calidad de vida de totes les persones de Palau Solità i Pleamans, el poble on vivim.