Albert Navinés

PASSIÓ PEL POBLE, FEM-HO JUNTS!!!

Qui soc?
Hola!
Em dic Albert Navinés i Pons, vaig néixer a Palau-solità i Plegamans fa 43 anys. Sóc tècnic superior en automoció i exerceixo com a pèrit d’automòbils.
Pare de dos nens que es passen el dia fent activitats pel poble, tant a l´escola com extraescolars. Per això vull contribuir a millorar el poble amb tot el que em sigui possible.
De fet si us haig de ser sincer mai he tingut vocació política, però m´estimo el poble i estimo Catalunya i crec que en la situació actual no ens podem quedar creuats de braços.
Ens ajudes? Va!

Què em motiva, per què em presento?
Sempre he pensat que Palau-solità i Plegamans és un poble amb un gran potencial.
Molts dies quan vaig a treballar passo per la variant i miro cap el poble que queda a sota, el trobo tant bonic!  Té tants racons verds, tants arbres, tants camps sembrats.
Alhora ho combina amb un teixit industrial important gràcies a la seva situació geogràfica i ben comunicada.
Vull que la gent de Palau s’impliqui i participi més en la seva tradició, cultura, barri… que es sentin orgullosos de viure a Palau i se´n presumeixi.

Per què amb aquest grup?
Veig força, veig ganes, veig il·lusió en aquest grup. Un grup de gent que de forma transversal s’ha posat d’acord per escoltar als palauencs i palauenques i desenvolupar tot el potencial del poble. I que com el seu nom indica JuntsxPalau, compta amb la col·laboració, opinió i participació de tots els veïns i veïnes.

Què puc aportar pel poble?
Puc aportar al poble un esperit constructiu, optimista i dinàmic que amb esforç i dedicació aconsegueixi una política propera, eficaç i transparent.
De la mateixa manera espero aprendre, escoltar i respectar les opinions de tots els veïns i veïnes perquè entre tot@s puguem arribar a contribuir a un poble i una Catalunya millor.