Butlletí Municipal Juliol 2020 (Un any de govern independentista)

Primer any de govern independentista: molta feina feta i molta més per endavant

  • Finalitzada la millora del transit de la rotonda C-59, una llarga reivindicació dels municipis afectats
  • Projecte de nova Biblioteca Municipal.  Avançament en el finançament de la seva construcció després de l’endarreriment del projecte per variacions substancials en el pressupost inicial. Compromís d’una aportació addicional per part de la DIBA d’un milió €
  • #stopCOVID-19.  Excel·lent campanya de MICROCRÈDITS per assegurar la supervivència de la petita i mitjana empresa desenvolupada per l’equip de Palau Avançà.
  • #stopCOVID-19. Des de l’Àrea de Comerç intensa activitat per difondre la campanya dels serveis essencials  a domicili dels nostres comerços elaborant la llista d’establiments oberts i un canal de compra pels veïns. Similar campanya es va fer per Sant Jordi impulsant la vena de llibres i roses.
  • #stopCOVID-19.  Des de l’Àrea de Salut Publica i Sanitat s’ha desplegat un esforç extraordinari en condicions de teletreball per garantit una informació ràpida, veraç i contrastada en tot el referent a les indicacions de les autoritats sense desatendre les tasques de controls d’aigües, plagues i les de desinfeccions.
  • Fira de Santa Llúcia 2019. Com a gran novetat es va posar en marxa a mitjans de Desembre la pista de gel sintètic com una activitat per dinamitzar el comerç i incentivar que les compres es fessin al poble. Gran èxit durant les dues setmanes que va està instal·lada.
  • PLA DE SALUT. S’inicien els treballs de redacció del Pla amb finançament de la DIBA.  S’actualitzarà el diagnòstic de les necessitats relatives a salut fet prèviament i es redactarà un nou Pla. Previsió de la necessitat del CAP 24 hores o bé altres solucions que millorin la situació actual

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s