Els nostres presos tornen parcialment a casa

El 17 de juliol de 2020, uns emocionats Jordi Turull i Josep Rull han sigut rebuts a Parets del Vallès  i Terrassa pels veïns en el 1r dia que podran dormir a casa després de 879 nits a la presó en concedir als presos polítics el 3r grau. Jordi Turull, en les seves primeres paraules adreçades a la gran quantitat de gent que l’esperava, va afirmar que  “el 3r grau no és semillibertat, que la llibertat és com estar embarassat: “o ho estàs o no” i que  dilluns, dimarts, dimecres i dijous tornarien a dormir a la presó i que si el 3r grau és perquè renunciï a les seves idees, no ho aconseguiran”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s