Nova Biblioteca Municipal

El mes de Maig i Juny, al marge de les conseqüències de la pandèmia COVI-19, ens ha ofert alguna bona notícia: d’una banda, s’han mantingut reunions amb la Diputació de Barcelona per avançar en el finançament de la seva construcció després de l’endarreriment del projecte per variacions substancials en el pressupost inicial. S’ha aconseguit el compromís d’una aportació per part de la DIBA d’un milió €.

I d’altra banda, en l’últim ple del mes de Juny va tenir lloc l’aprovació del projecte executiu, un pas més per a aconseguir un equipament llargament reivindicat pel conjunt dels veïns de Palau-solità i Plegamans .

En JuntsxPsiP  estem orgullosos del fet que el nostre grup polític va liderar la seva posada en marxa durant l’anterior mandat municipal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s