Rotonda C-59

Inauguració oficial per part del Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de la rotonda de la C-59 que uneix Caldes de Montbui amb Palau-solità i Plegamans,  projecte llargament reivindicat pels municipis afectats i al que si li va donat una empenta definitiva durant el mandat anterior amb la Laura Navarro i Jordi Pujol treballant de valent.  

Amb aquesta actuació a la C-59 millora la fluïdesa i la seguretat un cop acabades les obres a la rotonda de PsiP.  Aquesta millora s’afegeix a projectes com la construcció d’una passarel·la de vianants al pont de la C-155 sobre la riera de Caldes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s