Butlletí Municipal Maig 2020 (#StopCOVID19)

SALUT, OCUPACIÓ I AJUDAR A LES NOSTRES EMPRESES I COMERCIANTS

Aquestes són les principals preocupacions i ocupacions dels regidors de JUNTSxPsiP, sobretot d’ençà que el passat 14 de març fou acordat l’estat d’Alarma.

Tant és així, que des del primer moment, amb el tancament de comerços i la paralització de l’activitat econòmica, la Regidora Laura Navarro va ser capaç d’enllestir en un temps rècord uns Microcrèdits adreçats a autònoms, comerciants i petits empresaris per tal que, amb la possibilitat d’oferir-los fins a 5000 euros a retornar en tres anys i sense interessos, els permeti afrontar una situació tant complexa i adversa. Microcrèdits que han esdevingut de referència per a la Diputació de Barcelona i per a molts ajuntaments del nostre entorn.

Però la pandèmia de la Covid-19 també ha provocat una situació d’extrema emergència a la residència privada, Residencial Palau, amb diverses persones grans ingressades, traspassades per haver contret la malaltia. Des del primer moment, el regidor de Salut Jordi Pujol, malgrat no ser aquesta una qüestió de competència municipal, ha realitzat tots els requeriments necessaris i s’ha posat a disposició tant de la Residència com del CAP per tal d’ajudar en tot el possible a resoldre o regularitzar aquesta greu problemàtica. Actuant també amb total transparència, mitjançant la convocatòria del Consell municipal de Salut, on responsables del centre geriàtric i de l’àrea de salut a la que pertanyem, oferissin totes les explicacions pertinents.

El Comerç és un altre dels grans perjudicats per la Covid-19 amb el tancament de tots els establiments no considerats essencials. Per això el Regidor Ovidi Popescu, no ha parat de treballar fins aconseguir que molts comerços locals hagin pogut seguir servint a domicili els seus productes i serveis, com també elaborant projectes de futur emprant els diners que s’havien de destinar al comerç-Fest que també s’ha hagut de suspendre, però que de ben segur trobarà fórmules per compensar d’alguna manera les irreparables pèrdues que tot plegat ens ha ocasionat.

Vagi el nostre més sentit condol per a les famílies i amics de les persones que han perdut la vida per culpa d’aquest maleït virus que entre tots vencerem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s