Butlletí Municipal Febrer 2020

JUNTS PER PALAU: US ESCOLTEM PER MILLORAR EL POBLE!

Des del Grup municipal de JUNTSxPsiP, només ens importa millorar la qualitat de vida de totes i tots els palauencs i plegamanins. I és per això que permanentment ens mantindrem en contacte amb entitats, empreses, col·lectius i ciutadans per conèixer de primera mà quines són les principals preocupacions i inquietuds de la població.

Diverses són les iniciatives que hem ajudat a tirar endavant, en tant que membres actius d’un Govern que pretén fer de la Participació Ciutadana un element essencial i identificador de la nostra tasca diària. Tant és així, que des de les àrees de competència que ostentem, hem començat a canviar dinàmiques com les referides al Consell municipal de Salut i Consum, que el Regidor Jordi Pujol, està decidit a convertir en un òrgan no només de consulta i participació, sinó que les seves resolucions esdevinguin vinculants per a l’Ajuntament. O implicant-se també en l’elaboració del nou Pla Local de Salut, com també en el proper Pla local de Prevenció de drogues i Riscos Associats.

Resulta d’enorme transcendència per a àrees com les de Via Pública, Espais i Jardins, la posada en funcionament d’un nou servei de comunicacions directa amb les persones via WhatsApp mitjançant el núm 674 74 06 00, que esdevindrà d’una gran ajuda  per a la Regidora Laura Navarro i el seu equip tècnic a l’hora de detectar i resoldre tota mena d’incidències en els nostres carrers i places.

Finalment, el Regidor Ovidi Popescu ha fet un gir total a la forma de treballar pel que fa a l’acostament d’ajuntament i comerciants, fent que tots els agents afectats siguin corresponsables de les decisions a prendre. Això s’ha començat a evidenciar amb iniciatives com l’exitosa Pista de gel a la Fira de Santa Llúcia o en el nou conveni a subscriure amb l’Associació de Comerciants, implicant-los també en qüestions relacionades amb la promoció turística de Palau-solità i Plegamans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s