Butlletí Municipal Desembre 2019 (Pressupostos aprovats)

JUNTS FEM MÉS POBLE, JUNTS TENIM MÉS FORÇA I JUNTS HO FAREM POSSIBLE!

El nou Govern municipal ja camina, ja està en marxa i ja ha posat les bases pels enormes canvis que comporta el fet que Junts per Palau-solità i Plegamans formi part d’aquest nou equip de Govern que integra una majoria clara i decididament independentista.

Si a l’anterior butlletí us parlàvem de propòsits, de desitjos i projectes encaminats a fer realitat els nostres compromisos electorals, ara ja podem afirmar sense problemes que tot el que ens hem proposat serà portat a terme. I és que, per tirar endavant els projectes el que cal és el seu suport econòmic. Tant és així que, amb l’aprovació de les Ordenances Fiscals per a l’any 2020 en el mes d’octubre i els Pressupostos municipals per al proper any en el mes de novembre, ja podem dir que tenim les eines per engegar tots els canvis i millores que ens hem proposat. Dit això, també és ben cert que, gràcies a les nostres aportacions i experiència, s’ha aconseguit disposar d’uns pressupostos realistes que en cap cas el seu increment via impositiva, ha suposat l’afectació d’una forma directa a les butxaques dels nostres conciutadans.

Els canvis també s’han començat a notar en la forma com contactem amb les persones i les escoltem a l’hora d’afrontar el manteniment, millores i arranjaments diversos en els espais verds i via pública. Com hem canviat a millor el Concurs dels emprenedors i hem impulsat la connexió entre empreses, demandants de feina i formació. Com també hem apostat, pel Turisme i per treballar colze a colze amb tots els nostres comerciants, amb noves iniciatives que sí impulsen la seva activitat, com per exemple la instal·lació d’una Pista de gel, totalment sostenible, al llarg de tot el període nadalenc, O, l’encesa dels llums de Nadal amb gran participació de nenes i nens del poble, així com iniciant un gran nombre de projectes que ben aviat començaran a veure la llum. Finalment, hem començat a redactar un nou Pla local de Salut, que guiarà l’acció i aposta per un poble saludable durant els propers anys, que volem culmini amb uns serveis sanitaris que beneficiaran als nostres veïns i veïnes.

Per últim, us volem desitjar de tot cor que passeu unes molt bones festes i tingueu una immillorable entrada d’any nou!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s