Butlletí Municipal Octubre 2019

NOU GOVERN, NOVES IDEES, NOVES IL·LUSIONS I GRANS PROJECTES PEL MANDAT 2019/2023

Just quan es compleixen els primers cent dies del nou Govern municipal, és quan hom es demana valoracions. Amb el mes de juliol com a primera presa de contacte amb les respectives àrees de responsabilitat i les vacances d’agost, culminades amb una de les Festes Majors més participatives que es recorden, és ara quan ja ens trobem en plena velocitat de creuer per començar a tirar endavant amb els nostres projectes.

Des de la satisfacció de saber-nos partícips d’un Govern i d’una àmplia majoria independentista a l’Ajuntament, ja hem impulsat la integració a l’AMI del nostre consistori i recolzat totes les iniciatives encaminades a denunciar la repressió de l’Estat espanyol que conculca de forma flagrant els drets fonamentals de persones i col·lectius. Així, demanem, un cop mes, la llibertat dels nostres presos polítics i el retorn dels exiliats.

Des de les àrees de Via Pública, Parcs i Jardins, la de Comerç, Empresa i Ocupació, així com les de Salut Pública i Consum, treballarem amb totes les nostres forces per tal de complir i fer complir els nostres compromisos electorals. I és per aquest motiu que serà ara, durant els mesos d’octubre i novembre quan, amb la negociació i aprovació tant de les ordenances fiscals com dels Pressupostos per al 2020, es visibilitzarà la capacitat d’entesa i treball, com la cohesió de l’actual Govern municipal.

Des de Junts per Palau restem a la vostra disposició per escoltar-vos i oferir el nostre treball per la millora i el benestar de totes i tots els palauencs i plegamanins. I per això, intensificarem l’aposta per fer dels nostres carrers, places i jardins, llocs accessibles per a tothom, mantindrem les polítiques actives d’ocupació amb contacte constant amb les empreses necessitades de treballadors a qui ens comprometem a oferir formació, millorarem la col·laboració amb els nostres comerciants i intensificarem els contactes per tal d’aconseguir millores substancials en el servei d’assistència mèdica i futures urgències!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s