Butlletí Municipal Juliol 2019

LA IL·LUSIÓ D’INICIAR UN NOU CAMÍ PER DONAR SERVEI A LES PERSONES

La ciutadania, el passat 26 de maig de 2019, va expressar lliure i sobiranament a través de les urnes la seva voluntat de canvi en la gestió municipal; la reducció de grups municipals amb representació al consistori en el mandat que ara comença, esdevé un repte important pels que sí hem obtingut representació, doncs és responsabilitat nostra assolir que la feina es faci per a tots els vilatans.

És en aquest sentit que Junts per Palau-solità i Plegamans, des del moment en que es van saber els resultats, vam entendre que qui havia de tenir l’alcaldia havia de ser la llista més votada, tot respectant els resultats de les urnes, i que si aquesta llista ens volia al govern per ajudar a tirar endavant el projecte de poble que ambdues formacions portàvem a llurs programes electorals, segur que arribaríem a acords per fer-ho possible. Entenem que és important que el poble tingui un govern fort i estable per tirar endavant els projectes de futur que necessita.

El nostre projecte és transversal, del poble i pel poble, amb esperit de servei per a totes les persones, i aquest és el nostre compromís: JUNTS fer un poble millor per a tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s