La gent gran també diu la seva!

El passat 22 de març Laura Navarro i part del seu equip vàrem tenir l’oportunitat d’intercanviar opinions amb el grup que té més experiència en Palau-solità i Plegamans, la nostra gent gran.

Vàrem gaudir d’una estona jugant al bingo mentre compartíem idees i propostes de millora que facin, de la nostra vila, la vila de tothom. Medi ambient, serveis i infraestructures, entre d’altres, van ser algunes de les qüestions que es van abordar entre partida i partida, de manera distesa i animada. Tot plegat amb el valor afegit de l’experiència i les ganes de seguir aportant i participant del col·lectiu de la gent gran del poble.  

Des de JuntsxPalau-solità i Plegamans agraïm la seva col·laboració i ens comprometem a repetir l’experiència com més aviat millor. A continuació, una mostra del bon ambient de la trobada. Moltes gràcies i fins ben aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s