Presentació de la Candidatura de Junts per Palau-solità i Plegamans

Laura Navarro i el seu equip volem donar les gràcies a totes les persones que ens van acompanyar a la presentació de la nostra candidatura i programa el passat 21 de març. Una d´elles era el Conseller Damià Calvet a qui agraïm les seves paraules de recolzament i de suport al nostre projecte. També volem aprofitar per agraïr al MHP Carles Puigdemont que va tenir la gentilesa d’enviar-nos un vídeo ad hoc encoratjant a la gent de Palau-solità i Plegamans i a la Laura per tirar endavant el projecte.

Tots plegats varem gaudir d’una magnífica estona parlant del poble com portem al nostre ADN. Els assistents van aprofitar l’ocasió per realitzar intervencions i propostes als membres de Junts per Palau-solità i Plegamans i al Conseller Calvet fent que aquest acte fos encara més enriquidor.

Va ser el moment escollit per presentar el nostre programa. Com ja sabeu, es tracta de la recopilació d´idees anotades a la nostra pissarra durant les trobades que hem realitzat pels diferents veïnats del poble. Aquest programa encara és obert ja que volem recollir fins a l´última idea que ens pugui arribar mentre sigui possible.

De la mateixa manera, volem fer públic que Junts per Palau-solità i Plegamans no és un grup tancat i es mostra obert i receptiu amb les persones que vulguin sumar-se al projecte. Es respectaran les diferents adscripcions polítiques, sensibilitats i condicions com mostrem en el nostre decàleg que es pot consultar en aquest link.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s