Presentació de la Candidatura de Junts per Palau-solità i Plegamans

on

Dijous, 21 de març, a les 20.30 a la Sala Polivalent


Laura Navarro, cap de llista de JxPsiP, presentarà els membres que formaran part de la candidatura de Junts per Palau-solità i Plegamans (JxPsiP) a les properes eleccions municipals del 26 de maig. També es donarà a conèixer un primer recull de tot allò que durant els actes amb veïns i veïnes la formació ha anat copsant i que és el fonament del programa electoral.
Aquest acte s’ha organitzat pel dijous 21 de març a les  20.30 a la Sala Polivalent, comptarà amb el suport del Molt Honorable President de la Generalitat Sr. Carles Puigdemont i amb la presència de la Sra. Miriam Nogueres, Parlametària al Congrès de Diputats de Madrid. Un cop finalitzada la presentació Laura Navarro i la resta de persones de l’equip de Junts per Palausolità i Plegamans, tot  gaudint d’un petit piscolabis, estaran a disposició de la ciutadania per conversar tranquil·lament d’aquells punts que siguin d’interès per a cadascun dels presents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s