L’opinió dels Joves també ens interessa

on

Divendres, 15 de març, de 21.00 a 23.00 a la Sala Polivalent amb la DJ MISS IS HOOK


Junts per Palau-solità i Plegamans (JxPsiP) vol escoltar tothom, els joves també i especialment, tenint en compte que les decisions que es prenguin ara afectaran sobretot les noves generacions, la nostra candidata Laura Navarro, cap de llista de JxPsiP a les municipals del 26 de maig, aposta obertament per donar-los veu i el protagonisme que es mereixen.
En aquesta ocasió s’ha organitzat pel divendres 15 de març, de 21.00 a 23.00 hores a la Sala Polivalent, un nou acte adaptat a la voluntat expressada pels joves on, en l’entorn festiu i musical amb la DJ MISS IS HOOK, quan els joves necessitin un refresc se’ls donarà a canvi d’una idea, aquesta vegada dipositada en una urna. Laura Navarro i la resta de persones de l’equip de Junts per Palausolità i Plegamans volen animar els joves a que s’impliquin activament en les propostes que ells tenen pel futur del poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s