Conversa i vermut a la Masia de Can Falguera

on

Diumenge passat, 10 de març, davant la façana principal de Can Falguera,  un nombrós grup de persones del veïnat es van acostar per conversar sobre les necessitats del barri amb Laura Navarro, candidata de JxPsiP, i l’equip que en forma part.
Acte organitzat per Junts per Palau-solità i Plegamans, amb la finalitat de seguir copsant les necessitats de les veïnes i veïns de la nostra vila, utilitzant el mateix format que en d’altres barris, Laura Navarro va fer una petita introducció de quins són els objectius del projecte i ràpidament es va donar pas a les intervencions dels veïn i veïnes.
Com és habitual en aquestes trobades, la participació dels assistents va ser molt profitosa, en un ambient relaxat i participatiu, durant una hora es van proposar idees i transmetre inquietuds, que el grup agraeix i de les que en va prendre nota. Laura Navarro, va ser interpel·lada sobre quina és la seva proposta per tirar endavant el projecte del poble, va apostar pel treball en equip i va mostrar el seu convenciment de “ser alcaldessa durant molts dies per poder escoltar les opinions i les idees de tothom, vinguin de qui vinguin, si són bones propostes per la millor qualitat de vida al nostre poble”, va assegurar.
Un cop finalitzada la conversa tothom va poder gaudir d’un vermut presidit per la pissarra que acompanya tots els actes de Junts per Palau-solità i Plegamans. Sota un sol primaveral i en  un entorn privilegiat, es va poder seguir diàlogant de temes relacionats amb el poble mentre la pissarra s’anava omplint de post-its amb noves idees de la gent per millorar Palau-solità i Plegamans. Algunes repetides, altres de noves, però totes, com sempre, a tenir en compte. 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s