Parlem de Palau, digues la teva

Diumenge, 10 de març, a les 12.00 davant de la façana principal de la Masia de Can Falguera


Junts per Palau-solità i Plegamans (JxPsiP) segueix atansant-se a les veïnes i els veïns del nostre poble per possibilitar-los que puguin donar a conèixer directament les seves propostes i inquietuds a la nostra candidata Laura Navarro, cap de llista de JxPsiP a les municipals del 26 de maig.
En aquesta ocasió s’ha organitzat pel diumenge 10 de març, a les 12.00 hores davant la façana principal de la Masia de Can Falguera , un nou col·loqui obert on tothom hi és convidat. Moderat per Laura Navarro, tots els veïns i veïnes del poble que s’acostin a participar activament podran exposar les seves idees, problemes, solucions i tota mena de propostes sobre el que convé fer i el com s’ha de fer per millorar el nostre poble, alhora que persones que formen part de l’equip de treball de Laura Navarro en prendran bona nota i aportaran també la seva visió dels temes que puguin sorgir.
Junts per Palausolità i Plegamans vol potenciar la participació de tothom, per això el títol de ‘Parlem de Palau, digues la teva’, entenent que hi caben tots els temes que des de l’Ajuntament es poden millorar, com per exemple la cultura, la convivència, el comerç, el patrimoni, l’economia, l’esport, etcètera. JxPsiP anima a tothom a participar, compartir i debatre les idees i solucions que es puguin aportar.
Com ja és habitual en les xerrades que JxPsiP fa pels diferents barris de la vila, els assistents podran gaudir d’un vermut en acabar l’acte, i podran així continuar debatent, en petit comitè, les idees que s’hagin exposat. En aquesta trobada no hi faltarà la pissarra amb post-its que acompanya tots els actes de JxPsiP, i on es convida a tots els assistents a deixar les seves propostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s