Col·loqui i vermut al Parc de Lluís Ventura

El passat diumenge, 3 de març, al parc de Lluís Ventura al barri de La Sagrera,  gairebé una quarentena de persones es van acostar al col·loqui que Junts per Palau-solità i Plegamans va organitzar al migdia per seguir amb la feina iniciada ja fa mesos, de copsar les necessitats de les veïnes i veïns de la nostra vila. Laura Navarro, la candidata de JxPsiP, va obrir el debat tot explicant què representa el grup de persones que formen part d’aquest projecte i els punts bàsics en el que es basa; tot seguit va donar la paraula als assistents fent-los aquesta suggerent pregunta: Quina acció de govern proposarien si fossin alcaldes per un dia?
La participació de les persones que s’hi van aplegar va ser molt profitosa, en un ambient natural de calma i assossegament, durant gairebé una hora es van proposar moltes idees i fins hi tot es va crear un clima de debat entre elles molt enriquidor, que agraïm profundament per la qualitat del mateix.Laura Navarro, interpel·lada sobre quina és la seva opció prioritària, va apostar pel treball en equip i va mostrar el seu convenciment de “poder ser alcaldessa durant molts dies, no només un”. “Sigui com sigui, el que tinc clar és que necessitem escoltar les opinions i les idees de la gent, que us necessitem a vosaltres”, va dir dirigint-se a les persones assistents. Destacar l’assistència d’un grup de joves interessats a transmetre les seves inquietuds pel futur del poble.
Després del col·loqui tothom va poder gaudir junts d’un vermut presidit per la pissarra que acompanya tots els actes de Junts per Palau-solità i Plegamans. En un ambient de diàleg i de conversa franca, la pissarra es va anar omplint de post-its amb noves idees de la gent per millorar Palau-solità i Plegamans. Algunes repetides, altres de noves, però totes a tenir en compte. 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s