Parlem de Palau, digues la teva

Diumenge, 3 de març, a les 12.00 al Parc Lluís Ventura (La Sagrera)


Junts per Palau-solità i Plegamans (JxPsiP) continua apropant-se a les veïnes i els veïns del nostre poble per facilitar-los que puguin transmetre directament les seves propostes i inquietuds a la nostra candidata Laura Navarro, cap de llista de JxPsiP a les municipals del 26 de maig.
En aquesta ocasió s’ha programat pel diumenge 3 de març, a les 12.00 hores al Parc Lluís Ventura (La Sagrera), un col·loqui obert on hi és tothom convidat. Moderat per Laura Navarro, diferents veïns i veïnes del poble, exposaran les seves idees, problemes, solucions i tota mena de reflexions sobre el que convé fer i el com s’ha de fer per millorar el nostre poble, alhora que prendran bona nota de tot allò que els assistents a l’acte vulguin aportar en la línea de millorar la vida de tots els nostres conciutadans.
Aquest darrer punt és el que Junts per Palau-solità i Plegamans vol potenciar, per això el títol de ‘Parlem de Palau, digues la teva’, entenent que hi caben tots els temes que des de l’Ajuntament es poden millorar, com per exemple la cultura, la convivència, el comerç, el patrimoni, l’economia, l’esport, etcètera. JxPsiP anima a tothom a participar, compartir i debatre les idees i solucions que es puguin aportar.
Com ja és habitual en les xerrades que JxPsiP fa pels diferents barris de la vila, els assistents podran gaudir d’un vermut en acabar l’acte, i podran així continuar debatent, en petit comitè, les idees que s’hagin exposat. En aquesta trobada no hi faltarà la pissarra amb post-its que acompanya tots els actes de JxPsiP, i on es convida a tots els assistents a deixar les seves propostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s