Debat i vermut a la plaça de Ca l’Estruch

Diumenge passat, 27 de gener, a la plaça de Ca l’Estruch, prop d’un centenar de persones van assistir al col·loqui que Junts per Palau-solità i Plegamans va convocar al migdia. Laura Navarro, la candidata de JxPsiP, va presentar els cinc ponents i els va proposar un exercici d’imaginació: Quina única acció de govern proposarien si fossin alcaldes per un dia?
Cadascuna de les persones que van intervenir tenia un àmbit concret. Es va parlar de medi ambient, de patrimoni, d’espais públics, d’educació, d’impostos i de seguretat ciutadana i civisme.
Les diferents propostes de cadascun dels col·laboradors experts en els seus respectius àmbits, van suscitar debat entre els assistents, que també van poder afegir-se a les propostes amb la seva opinió personal. Laura Navarro, interpel·lada sobre la seva opció prioritària, va apostar pel treball en equip i va mostrar el seu convenciment de “poder ser alcaldessa durant molts dies, no només un”. “Sigui com sigui, el que tinc clar és que necessitem escoltar les opinions i les idees de la gent, que us necessitem a vosaltres”, va dir dirigint-se al públic assistent.
Després del debat públic i ponents van poder gaudir junts d’un vermut presidit per la pissarra que acompanya tots els actes de Junts per Palau-solità i Plegamans. En un ambient de diàleg i de conversa franca, la pissarra es va anar omplint de post-its amb noves idees de la gent per millorar Palau-solità i Plegamans. Algunes repetides, altres de noves, però totes a tenir en compte. 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s