Col·loqui sobre les oportunitats i reptes de Palau-solità i Plegamans

Diumenge, 27 de gener, a les 12.00 a la plaça de l’Estruch

Junts per Palau-solità i Plegamans (JxPsiP) té programat pel diumenge 27 de gener, a les 12.00 hores a la plaça de l’Estruch, un col·loqui on hi sou tots convidats. Amb la moderació de Laura Navarro, la cap de llista de JxPsiP a les municipals del 26 de maig, diversos ciutadans del poble, experts en altres tantes matèries, exposaran idees, problemes, solucions i tota mena de reflexions sobre el que es pot fer i el que s’ha de fer per millorar el nostre poble.
Per introduir els temes, Laura Navarro comptarà amb l’ajuda de, entre d’altres, Juan Carlos Tinoco, Desiré Grima, Jordi Pujol i Teresa Castillo. Amb el col·loqui, que té l’eloqüent títol de ‘Parlem de Palau, digues la teva’, Junts per Palau-solità i Plegamans vol dona veu a tots els ciutadans que tinguin inquietuds per millorar l’activitat, la convivència, el comerç, l’economia i tot allò que fa del nostre poble casa nostra. JxPsiP anima a tothom a participar, compartir i debatre les idees i solucions que es puguin aportar. 
Com ja és habitual en les xerrades que JxPsiP fa pels diferents barris de la vila, els assistents podran gaudir d’un vermut en acabar l’acte, i podran així continuar debatent, en petit comitè, les idees que s’hagin exposat. En aquesta trobada no hi faltarà la pissarra amb post-its que acompanya tots els actes de JxPsiP, i on es convida a tots els assistents a deixar les seves propostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s