Xerrada per l’educació amb Juan Carlos Tinoco, a la plaça Mercè Rodoreda

Captura de pantalla 2018-11-01 a las 12.53.22

L’educació és el tema de la propera xerrada que Junts per Palau-solità i Plegamans (JxPsiP) organitza per recollir idees i obrir debat entre la gent del poble. Juan Carlos Tinoco, extinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, professor de la UAB i dinamitzador de la joventut del nostre poble, serà la persona que posarà damunt la taula la seva particular reflexió sobre el model educatiu i la qualitat de l’ensenyament. L’acte tindrà lloc el dijous 8 de novembre a les 19.00 hores, a la plaça Mercè Rodoreda de Palau-solità i Plegamans.
Sota el títol de ‘Construïm l’educació del present’Tinoco segur que ens obrirà interrogants, dubtes i suggeriments que entre tots podrem comentar. Després de la intervenció de l’exregidor la Laura Navarro moderarà la xerrada entre els assistents, de la que segur que sortiran idees interessants per afegir a la proposta de govern de JxPsiP. Un cop acabat el debat, l’intercanvi d’opinions es podrà estendre al voltant d’un pa amb tomàquet que els assistents podran gaudir per cada idea que pengin en la pissarra de JxPsiP.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s