Excelent acollida de la xerrada sobre la igualtat

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

“Un pinxo per la igualtat”. Amb aquesta crida Junts per Palau-solità i Plegamans va presentar el seu primer acte per debatre sobre la igualtat el nostre poble. Mig centenar de veïns del poble es van aplegar ahir a la plaça del Lledoner per escoltar l’exposició de Tere Castillo, advocada i veïna del barri de Can Puigoriol, i debatre després sobre el tema de la igualtat en tots els seus aspectes.
La xerrada portava per títol ‘Famílies reals, famílies iguals?’ A partir de la seva pròpia experiència com a mare lesbiana, i documentant els seus arguments amb referències a estudis i investigacions sociològiques d’àmbit internacional, Tere Castillo va fer un al·legat en favor de la igualtat de gènere i va reivindicar el tracte igualitari en tots els aspectes de la vida quotidiana, fins i tot els detalls més superflus. De les seves paraules, i del posterior intercanvi d’idees entre els assistents, es va deduir que l’educació és la millor eina per assolir aquesta igualtat.
L’exposició de la Teresa va anar precedida de la presentació de Laura Navarro, la candidata de JxPsiP. Laura, veïna també del barri, va aprofitar la introducció a la xerrada per recordar la importància que per JxPsiP té l’opinió i les aportacions dels palauencs. Per destacar aquest fet i fomentar la participació la Laura va remarcar la presència de la ‘Pissarra de les idees’, l’estri que acompanyarà tots els actes de JxPsiP i on es convida a tothom a apuntar suggeriments, consells, aspiracions, idees, dubtes o tota mena de comentaris que puguin servir per construir un poble cada dia millor.
I com a incentiu, en aquesta ocasió, es premiava als assistents amb un pinxo i un refresc per cada idea o comentari que aportessin per millorar la convivència al poble. Un cop acabada la xerrada, la Laura va fer de moderador del posterior intercanvi d’opinions. Quan es va donar per acabat, el debat va continuar al voltant de les taules on esperaven uns quants canapès, unes patates fregides i unes begudes fresques.
I mentre els plats es buidaven, la ‘Pissarra de les idees’ s’anava omplint, per ajudar a configurar, a poc a poc, el que ha de ser un programa electoral fet per tots i totes les veïnes de Palau-solità i Plegamans.

Gràcies a tots els assistents i no deixeu de seguir-nos a les xarxes socials per estar al corrent de les properes activitats.

Junts per Palau-solità i Plegamans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s