Laura Navarro es presenta públicament com a candidata de JxPsiP

L’acte es va celebrar als jardins de Can Cortés el dijous 6 de setembre

Laura Navarro, la candidata del grup Junts per Palau-solità i Plegamans (JPsiP) es va presentar a la gent del poble el dijous, 6 de setembre, a les 20.30, als jardins de Can Cortés. En un acte senzill i informal però amb molta afluència de públic tot i la pluja que el va precedir, l’aspirant a l’alcaldia en les eleccions municipals vinents va exposar les motivacions que l’han portat a acceptar aquest repte. Navarro es va sincerar davant de més de les prop de 200 persones que van assistir a la presentació i que van tenir ocasió, després dels parlaments, de conversar personalment amb la candidata i de fer-li arribar idees i propostes.

La participació i la col·laboració ciutadana va ser, de fet, la idea, principal que la Laura Navarro va llençar com a eix de la seva proposta. En paraules de la mateixa candidata, JPsiP vol “elaborar el seu programa electoral a partir de les idees que vosaltres ens feu arribar, a través de trobades amb associacions de veïns, amb entitats, amb enquestes realitzades a les xarxes.” Navarro va argumentar que la il·lusió per poder dur a terme projectes, millores i canvis en la gestió municipal inspirats en les peticions de la mateixa gent del poble és el que més l’ha empès a acceptar el compromís de liderar aquesta candidatura. La seva experiència com a regidora en la darrera legislatura ha estat també clau, segons va confessar, a l’hora de decidir-se. En aquest punt, la candidata va destacar la vàlua del personal que treballa a l’administració local: “vull incidir en el gran equip i professional i humà que té el nostre ajuntament, només cal motivar-los i recolzar el seu projecte, cal felicitar la tasca que fan dia a dia”.

Laura Navarro va iniciar la seva presentació fent al·lusió a les memòries de la seva àvia i la seva mare, emigrants andaluses que van patir les injustícies i penúries de l’anterior règim i de les que ha heretat l’esperit que li permet definir-se com a “treballadora, lluitadora i a qui li agraden els grans reptes”.

El discurs de Navarro va anar precedit per una introducció d’Ovidi Popescu, membre de JPsiP, que va destacar l’honestedat, la transparència y les ganes de treballar de Laura Navarro, “qualitats que ella, per modèstia, no comentarà però que els qui la coneixem sabem que té sobradament”.

Junts per Palau-solità i Plegamans

 Palau-solità i Plegamans, 7 de setembre del 2018

Presentació de Laura Navarro com a candidata de Junts per Palau-solità i Plegamans
Presentació de Laura Navarro com a candidata de Junts per Palau-solità i Plegamans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s